При покупці нового смартфона варто подбати про аксесуари для свого кишенькового помічника. Аксесуари - це не тільки спосіб прикрасити свій телефон, це можливість подбати про його збереження і вдосконалити його технічні можливості. Давайте подивимося, що ми пропонує купити в комплекті з популярним Doogee HOMTOM HT3.
Смартфон HOMTOM HT3 популярний і привабливий для українського ринку мобільних телефонів. Батарея на - 3000 мАг і при цьому досить тонкий корпус - 7,5 мм і головне - дуже низька ціна. Його видатна для цієї цінової категорії особливість - чорна фронтальна панель з 2.5D склом із закругленими краями. Користуватися телефоном з таким склом дуже комфортно, пальці не чіпляються за краї корпусу. Тому, якщо ви вирішите наклеїти на свій апарат додаткове захисне скло, обов'язково вибирайте те, що призначене для HOMTOM HT3. В цьому випадку ви збережете відчуття від використання фронтальної панелі з 2.5D.
2,5d
Doogee HOMTOM HT3 зібраний дуже якісно, корпус не скрипить, все підігнано ідеально. Задня кришка - пластикова, але на вигляд - як металева. Для того, щоб уберегти апарат від механічних пошкоджень, купіть чохол-книжку. Пропонуємо вдалу модель, яка не псує зовнішній вигляд телефону і не перетворює його в безформну лопату. Оригінальний чохол на ht3 дійсно зручний у використанні. Варто зазначити, що цей аксесуар виготовлений з міцної еко-шкіри. Дуже важливо, що чохол не має сторонніх запахів, як його дешеві аналоги.
ht3_004
HOMTOM HT3 - бюджетник з процесором MT6580, 1 Гб ОЗУ і 8 Гб вбудованої пам'яті. Цього достатньо для роботи в звичайному режимі. Однак ігроманам і любителям зберігати в телефоні фотозвіти про кожний прожитий день варто придбати додаткову карту пам'яті TRANSCEND / SILICON POWER 32GB Clas. Тоді вистачить місця для всіх додатків.
разом вигідніше
Mobilgroup.com.ua заохочує тих клієнтів, які купують аксесуари одночасно з телефоном, це зробити просто стежте за рубрикою - Разом вигідніше! Такі покупці отримують аксесуари з приємною знижкою, крім цього, економлять на доставці.