HTC One - перший пристрій компанії з передвстановленим сервісом BlinkFeed.
BlinkFeed ™ - це буквально моментальна подача всіх цікавих саме Вам новин на дисплеї Вашого HTC. У кожної людини є свої переваги і інтереси. З HTC BlinkFeed ™ у вас є можливість створити власне меню головного дисплея, наповнивши його інформацією і оновленнями, які потрібні саме Вам. Крім цього, головне меню оновлюється після кожної розблокування. Тобто Вам буде достатньо одного погляду, щоб дізнатися всі необхідні Вам новини. І Ви будете в курсі всіх останніх подій!


Соціальні мережі, від Facebook до Twitter, стали чимось на багато більшим, ніж просто веб-сайти. Вони дають можливість підтримувати постійний зв'язок з друзями і знайомими. HTC BlinkFeed ™ відображає новини з соціальних мереж просто на головному екрані. Не потрібно заходити в браузер і шукати закладку сторінки. Після кожного виведення смартфона з режиму сну, відбувається автоматичне оновлення. Всі коментарі і нові фото Ви бачите відразу.
HTC BlinkFeed ™ щодня надає більше 10 тисяч новин більше ніж від 1400 партнерів по поставці інформації. Новий флагман В HTC роблять на BlinkFeed велику ставку, він замовчуванням є головним в системі.


HTC BlinkFeed - це свого роду акумулятор новин з різних джерел: сайтів і соціальних мереж. Всі повідомлення, які відображаються на екрані BlinkFeed, пропускаються через сервер HTC, обробляються і тільки після цього надходять на дисплей смартфона. Зроблено це для підвищення швидкості передачі даних і зниження трафіку. Новини з'являються на головному екрані у вигляді плитки, майже як на Windows Phone. Плитка може бути великою або маленькою, в залежності від якості новинного фото. Виглядає стрічка новин красиво, за умови підбору вдалих джерел.