Додаток необхідно завантажити на на свій iOS- або Android-смартфон і створити свій аккаунт. З кожним днем Now буде ставати все розумнішими і кмітливішої, дізнаючись вас і ваші звички все краще і краще.
Now - це мобільний сервіс, який будує свою роботу на даних смартфона. Тому настільна версія в Chrome або на хромбук без мобільного не функціонує. Для того, щоб сервіс став активним і в настільній версії, потрібно увійти в браузері в ту ж обліковий запис, який ви використовуєте на смартфоні.

можливості Google Now

Команди Google Now
За допомогою голосових команд можна зробити практично будь-яка дія. Перед кожною командою потрібно говорити "ОК, Google". Ця кодова фраза призводить додаток в активний режим і Google Now розуміє, що користувач звертається до нього. Коли контакт налагоджений, можна формулювати завдання.
Є безліч варіантів використання голосових команд. По-перше, користувач може створити різні нагадування. На приклад, сказавши "Нагадай мені подзвонити братові о 21.00" або "Нагадай зателефонувати дружині, коли я прийду додому".
Можна однією фразою задати час для дзвінка будильника: "Установити будильник на 11.30". Переходити в Gmail, запускати відеозйомку, створювати замітки, події календаря, дзвонити, відправляти СМС, публікувати повідомлення в соціальних мережах - все це можна робити, не торкаючись сенсорного дисплея. Повний список команд опубліковані на офіційному сайті проекту.