Смартфон UMI Emax mini для цінителів якості та неповторного дизайну

Попередній UMI Emax, став флагманом лінійки пристроїв молодого бренду - потужна начинка, якісні матеріали та демократична ціна гарантували ринковий успіх моделі. UMI Emax mini обзавівся потужним чіпом від Qualcomm, став компактніше і отримав останню версію операційної системи. У смартфона є все, щоб перевершити попередника і стати популярним.

Це типовий 5-дюймовий смартфон і приклад практичного «тюнінгу» девайса середнього класу, який ще й оснастили досить ємним акумулятором на 3050 мАг. Виробник не став створювати легкий і витончений апарат, а запропонував гаджет, який практичніше інших пафосних конкурентів.

Оснащений апарат 5-дюймовим екраном, де в основі лежить IPS-матриця і пропонує картинку роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Олеофобное покриття ефективно бореться із забрудненнями і не вистачає подряпин від найменших необережних рухів. У плані передачі кольору, яскравості і чіткості справи йдуть непогано - результати типові як для мобільника середнього рівня.

Складно повірити, але в плані продуктивності mini-версія нітрохи не поступається попереднику і це незважаючи на зміну «варти», де МТК6752 змінив 64-розрядний Snapdragon 615. Процесор з робочою частотою 1,5 ГГц обладнаний 8 ядрами і відеоприскорювачем Adreno 405. З оперативною пам'яттю 2 Гб і при настільки значному «залізі» проблеми з продуктивністю виключені. В умовах ігор, відео, веб-серфінгу і при виконанні інших завдань потужність і стабільність роботи смартфона залишається на високому рівні, ніяких пригальмовувань не відбувається.

На момент виходу UMI Emax mini працює під управлінням Android 5.0, і користувачеві не потрібно буде адаптуватися до будь-яких надбудов або змін. Все створено з думкою про комфорт і простоті взаємодії з гаджетом.

Традиційно в смартфоні встановлені два модуля камер: на фронтальній стороні розташувався 8 Мп сенсор, а роль основної виконує 13 Мп модуль з автофокусом і спалахом. Обидві камери налаштовані на алгоритм отримання якісних, чітких і соковитих знімків.

Цілком очевидно, що по суті UMI Emax mini не став спрощеною версією попередника і має цілу низку очевидних переваг. У частині споживчих якостей і продуктивності, він відповідає флагманському рівню і створений для тих, хто готовий платити за характеристики, а не за престижний бренд.