Чудова новина для володарів смартфонів Meizu MX5, MX5e, PRo 5, MX4 Pro, MX4, M2 Note, M2, M1 Note і Meizu Metal! Ще півроку тому компанія анонсувала нову версію оновлення для операційної системи Flyme OS 5, та пощастити могло небагатьом - Meizu MX5 і Pro 5. Нарешті, тепер ви всі маєте можливість отримати давно очікувану стабільну версію Flyme OS для моделей смартфонів, вироблених у Китаї - Flyme 5.1.5.0.
Постійно зростаючий ринок смартфонів потребує регулярного поновлення для пристроїв.
Flyme 5.1.5.0. вносить досить багато змін до операційної системи. Розглянемо деякі з них:
ос flyme
Браузер
• Сторінка користувача: розширено з урахуванням нових функцій
• Можливість блокування реклами
• Флеш: підтримка відео в стандартному браузері
камера flyme 5.1.5.0
Камера:
• Можливість запуску камери свайпом з екрану блокування
• Сторонні додатки відтепер не активують кнопку камери після завершення зйомки
настройки flyme 5.1.5.0
Настройки:
• Діагностика мережі Wi-Fi
• Менеджер енергоспоживання
• Новий додаток - FM радіо
Серед доповнень цієї версії варто відзначити виправлення помилок або недоліків, а також оптимізацію вже доступних функцій та багато іншого. Бажаючі побачити повний перелік оновлень можуть скористатися посиланнями на офіційному сайті компанії-виробника.
В той час, коли деякі помітні оновлення нової версії стануть доступними для багатьох смартфонів, найбільшою вигодою зможе скористатися флагман Мeizu - Pro 5. Нова версія Flyme 5.1.5.0. додасть Pro 5 підтримку VoLTE, що дозволить здійснювати голосові та відео дзвінки з високою якістю звуку.
новый flyme 5.1.5.0
Як отримати оновлення?
Зацікавлені користувачі вищезазначених смартфонів можуть завантажити файл прошивки з офіційного сайту компанії вже зараз і встановити його за допомогою свого комп’ютера.
Доречі, майте на увазі, що під час завантаження апгрейду на модель Meizu MX4 ви можете бути не в змозі спостерігати за ним на екрані. Проте, оновлення тим часом буде встановлюватись. Таким чином, розпочавши процес, не перезавантажуйте і не вимикайте пристрій до повного завершення операції.
На даний момент поновлення доступне тільки для китайського ринку. Китайські версіі Flyme позначені літерою А, що означає –перед вами оновлення Flyme 5.1.5.0A. Ті, хто придбав один з міжнародних варіантів Meizu, мають наразі зачекати, доки міжнародна версія (позначена літерою G) з’явиться на сайті поновлення Flyme.
Нагадаємо, що Meizu є однією з найбільш швидко зростаючих компаній – виробників електронних пристроїв на сьогоднішній день. У 2014 році їй вдалося продати 4.4 мільйонів смартфонів, а у минулому році ця цифра зросла до 20 мільйонів. Також компанія Meizu входить в десятку провідних виробників Китаю.