Гід по акумуляторів для телефонів

Каталог батарей для телефонів б'є всі рекорди за кількістю переглядів який рік поспіль. Зустрічайте хіт парад акумуляторів від нашого магазину.

Номінація Хіт продажів: представляємо трійки бестселерів серед акумуляторних батарей

  1. Акумулятор для Oukitel C3. Найпотужніший екран телефону швидко виводить живильний елемент з ладу: здуття, перегрів, втрата заряду - основні хвороби гаджета. Установка батареї трохи більшої місткості допомагає усунути цю проблему. В цьому і весь секрет популярності даної позиції.

    Батарея для Doogee X5 / X5 Pro. Оригінальний елемент, ідеально працює з даною моделлю телефону. З огляду на високий попит на сам апарат, зрозумілий інтерес і до цих акумуляторів.

    Елемент для Blackwiew A8. Заводська АКБ, яка забезпечує стабільну роботу телефону.

Номінація Рідкісний екземпляр: позиції, які складно знайти на ринку

  1. Приз глядацьких симпатій отримує акумулятор для THL T9 / T9 Pro BL 09 за тривалий час роботи до 16,5 годин в режимі телефону і 400 годин до повного вироблення заряду, ємністю 3000 mAh, сумісність з телефонами THL T9 і T9 Pro, літій-іонну начинку і точні параметри, відповідні гнізда під батарею.
    аккумулятор для THL T9/T9 Pro BL 09

  2. Акумулятор для Thl 4000 BL 07 отримує срібло за тривалий термін служби понад рік і час роботи до 800 годин, 16,5 годин роботи в розмовному режимі, відмінні показники ємністю 4000 mAh, які відповідають реальним.
    thl 4000

  3. Бронзу розділили між собою розділили акумулятор Blackview A8 MAX з ємністю 3000 mAh і 16,5 годин стійкості в режимі розмов і 3G і Акумулятор для Blackview E7 / E7s з ємністю 2700 mAh, що не заважає йому витримувати ті ж 16,5 годин помірного навантаження.

Премія за універсальність

Це звання ми вручаємо АКБ для телефону Blackview BV2000 / BV2000S. Завдяки тому, що даний гаджет практично ідентичний з Assistant 5431. Як бачите, вивчення оглядів новинок ринку приносить свою користь. Читайте наші новини!

А тепер уявімо церемонію вручення статуеток і подячну промову одного з учасників нашого хіт-параду.

bv2000s

Що б сказав акумулятор, якщо б йому подарували Оскар?

"Дорогі покупці, завдяки вашій увазі мені вдалося досягти такого успіху. Хотілося б нагадати, що заміна акумулятора - це скоріше вимушений захід, яку завжди можна запобігти. Скільки нас, трудівників смартфонного харчування, безславно гине через перевантаження. Нагадую кілька банальних правил, які допоможуть продовжити життя АКБ для телефону.

  • Використовуйте економний режим дисплея: регулювання кольоровості екрану, режимів підсвічування допоможе значно зменшити витрату заряду;
  • Цифрова дієта - чим менше ви проводите час в соціальних мережах, тим краще для акумулятора.
  • Не допускайте повної розрядки гаджета - і буде вам щастя.

Що робити, якщо цілодобовий серфінг в мережі - частина вашої роботи, а то і сенс життя? Завжди тримайте запасну акумуляторну батарею під рукою. Своєчасна заміна елемента здатна продовжити життя мікросхем.

Не забывайте, что аккумулятор той же марки всегда работает лучше. Желательно приобретать их у официального представителя. И поверьте, каждая уважающая себя батарейка хочет быть переработанной. Берегите природу, используйте рационально каждый элемент питания.”