Коронавірус змусив людей до самоізоляції, онуки не можуть бачитися з бабусями і дідусями, а дорослі діти відвідувати літніх батьків. Тому основна функція телефону - пов'язувати людей один з одним - виходить на перший план. Подбайте про те, щоб ваш гаджет завжди був в мережі.

"Зараз як ніколи важливо підтримувати робочий стан свого смартфона, - каже Володимир Білоконь, менеджер інтернет-магазину" Мобілгруп ". - Адже він пов'язує нас з дорогими і близькими людьми. І якщо покупку нового гаджета багато вирішують відкласти, щоб зберегти сімейний бюджет. Те робити так само з покупкою акумулятора або використовувати телефон з розбитим (тріснув дисплеєм) я не раджу ".

Ремонт телефону - це мінімальні витрати

Ремонт телефону - це мінімальні витрати

Забезпечте робочий стан мобільного пристрою і свою безпеку. У період карантину потрібно бути зв'язку. З рідними та близькими - щоб менше турбуватися про стан їх здоров'я, з друзями і колегами - щоб відчувати себе частиною суспільства, з доктором - при необхідності. Телефон тримає на зв'язку зі світом людини, замкнутого в стінах свого житла.

"Якщо батарея зносилася - замініть її, щоб не сидіти біля розетки, - радить Володимир. - Ви і так обмежені метражем квартири, не обмежуйте себе довжиною шнура зарядного пристрою. Купити акумулятор для телефону - це допустима витрата. Ви отримаєте свободу пересування по квартирі, можете посидіти з телефоном на балконі. Тому що в найближчі кілька тижнів ви будете близькі зі своїм смартфоном, як ніколи раніше ".

 

COVID-19 може забитися в тріщину на дисплеї

В умовах пандемії тріснув дисплей може стати не тільки причиною механічного пошкодження шкіри, простіше кажучи, подряпин. У тріщинах накопичується малопомітна бруд, яку складно видалити навіть спеціальними засобами. Це особливо небезпечно. Оскільки COVID-19 подовгу живе на поверхнях, він може забитися в щілину тріснути дисплея. І якщо ви вважаєте, що у вашій кишені телефон повністю захищений від вірусу, ви помиляєтеся. Ви берете телефон руками, якими відкриваєте двері під'їзду, автомобіля і т.д. І в проміжках ви не завжди обробляєте руки.

"Настійно рекомендую замінити дисплей на телефоні, якщо на ньому є тріщини або відколи, - каже Володимир Білоконь. - Ми дуже часто підносимо телефон до лиця, тим самим піддаючи себе ризику ".