Достовірна інформація про товар і об'єктивна консультація

Mobilgroup.com.ua відправляє товар післяплатою. Ваша відмова від оплати товару на відділенні «Нової пошти» - це прямі збитки інтернет-магазину. Оскільки витрати на подорож смартфона до потенційного покупця і його повернення на склад ляжуть на продавця. Тому менеджери магазину безпосередньо зацікавлені в наданні детальної, точної, об'єктивної, достовірної інформації про товар! Адже тільки в цьому випадку смартфон в довгоочікуваної посилці виправдає очікування покупця.

Тому Mobilgroup.com.ua рекомендує ретельно вивчати опис товару на сайті! Звертайте увагу на те, який комплект поставки, яка ємність у батареї, скільки дюймів дисплей, чи є запобіжна плівка?

Продумайте, що саме Ви хочете від смартфона?

Якщо ваша мета - телефон для ігор, спілкування в Інтернеті, перегляду відео он-лайн, обов'язково вибирайте моделі з операційною системою Android. Зверніть увагу на потужність процесора. Чим складніше ігри та інші завдання, з якими вашому смартфону доведеться справлятися, тим потужніше має бути залізо.

Якщо потрібна проста звонилка з мінімальним доступом в інтернет, придивіться до бюджетних моделей без операційної системи. Апарати без Android виглядають як смартфони, але такими не є. Завдяки привабливою ціною і презентабельному зовнішньому вигляду такі телефони користуються попитом серед економного населення. Купуючи такий апарат, розпитайте продавця про якість дисплея і про роботу тачскрін. Справа в тому, що у бюджетних мобільних телефонів без ОС дисплей резисторний і реагує на натискання по-особливому. Як правило, якщо в описі телефону є TV-тюнер і вбудована антена, то, швидше за все, цей девайс не має операційної системи. За великим рахунком, аналогове TV на увазі застарілого формату мовлення в багатьох країнах просто відсутня, а цифрове телебачення працює коректно, і виробники ОС просто не займаються синхронізацією з TV аналогового формату.
Отже, з характеристиками розібралися, модель вибрали, ціна влаштовує, значить, натискаємо КУПИТИ і далі слідуємо підказкам системи. Вам буде запропоновано дві форми оплати: передоплата і оплата при отриманні.

Оплата при отриманні

Цей спосіб оплати підходить самим недовірливим покупцям. Оплата при отриманні можлива як при адресній доставці, так і при отриманні товару в офісі компанії перевізника. Інтернет магазин mobilgroup як правило пропонує клієнтові вибрати оплату при отриманні. Цей спосіб доставки вигідний як для магазина, так і для клієнта. Прийшовши до відділення перевізника, Ви отримаєте можливість в присутності представника компанії оглянути товар, перевірити працездатність, зіставити комплект поставки з описом на сайті магазина. Якщо мобільний телефон відповідає опису і все справно, ви оплачуєте його на місці. Якщо щось не підійшло, оформлюється бланк відмови. Все насправді просто!

Повна передоплата

Якщо ви виберете передоплату, менеджер інтернет-магазину запропонує Вам перерахувати вартість смартфона на карту банку. Тільки після підтвердження вашої повної оплати товар поставлять на відправку. У цьому випадку доставка для покупця безкоштовна. Такий вид розрахунку можливий, якщо у покупця з продавцем є позитивна історія спілкування, або ви добре знаєте товар, який замовили. В інших випадках існує ризик розчарування. Якщо клієнт неуважно читав опис, він може отримати той апарат, який йому насправді не потрібен або просто не подобається. А повернути гроші назад буде проблематично. Без втрат точно не вийде. Потрібно розуміти, що Ви купили товар, а не взяли його на прокат. Повернення коштів можливий з урахуванням відрахувань витрат на доставку за умови збереження повної комплектності товару. Врахуйте, що гроші клієнту повернуть тільки після того, як продавець отримає свій товар назад і переконається в його безпеці.