Рада фахівців як купити потрібний акумулятор для Вашого телефону

Рано чи пізно виходить з ладу будь-яка батарея, навіть найякісніша. Згодом вона починає гірше тримати заряд, її доводиться все частіше підключати до джерела живлення. І ось, приблизно через 2-3 роки активного користування улюбленим гаджетом, ви приходите до висновку, що потрібно купити новий акумулятор для смартфона, вже незручного в користуванні і тому відслужив своє.

Тут же виникає питання: як підібрати батарея до телефону? Фахівці Мобілгруп хочуть допомогти вам, як вибрати акумулятор для смартфона: Blackview, Doogee, Homtom, Umi або будь-якого іншого виробника.
Для початку кілька слів про те, коли потрібно подумати про необхідність заміни. В першу чергу, при фізичному пошкодженні акумулятора «він здувся, видно дивні патьоки або окис», щоб уникнути виходу з ладу телефону. Також в тому випадку, якщо батарея стала різко розряджатися значно швидше, ніж раніше, наприклад, зараз її вистачає на багато менше, ніж тиждень тому. Ну і після закінчення того ресурсу ємності, який є у кожного акумулятора (АКБ). В середньому батарея розрахована на 1000 циклів заряджання - пам'ятайте про цю цифру.

Правила вибору акумулятора для телефону, яких варто дотримуватися:

• Чим більше ємність, тим краще - тим довше не буде розряджатися гаджет. За інших рівних, акумулятор для смартфона Homtom на 3000 мАг виглядає краще, ніж на 2400 мАг, але і коштувати він буде дорожче.
• При бажанні збільшити «автономність» телефону тобто продовжити час без підзарядки, варто звернути увагу, що АКБ більшої місткості може бути товще і важче, це не повинно Вас лякати, якщо контактна група чітко збігається (+/-) не переплутати на контактах, як смартфона, так і ХОРОШОЇ батареї є ці позначення.
doogee_x5
• Припустимо Вам потрібна батарея на Doogee x5/x5 pro глянувши на рідну батарею бачите ємність 2400 мАг і хочете її збільшити, будьте уважні! В каталозі батарей до мобільних телефонів ви знайдете акумулятор на Doogee x5 max і ємність її 4000 мАг (що природно підвищує автономність смартфона) так ось це акб до абсолютно іншому телефону і Вам вона точно не підійде. Купуйте «рідну» АКБ - саме під вашу модель гаджета. Причому потрібно брати оригінальний, випущеним самим китайським брендом акб з маркуванням на корпусі Doogee X5 / X5 Pro. маркування: GB / T 18287-2013 3.7V Li-ion, а не від стороннього виробника. І подібне маркування є на кожній батареї хорошого «Не підвального виробництва» Ви зробили замовлення, обговорили з менеджером магазину, сумісність батареї з Вашим телефоном дізналися умови поставки, строки все влаштовує - товар відправлений.
homtom

На що звернути увагу при отриманні акумулятора в відділенні Нової пошти ?!

Обов'язково з собою візьміть свою рідну батарею і по можливості сам телефон.
Тепер про невеликі хитрощі! Є один простий, можна сказати, дідівський спосіб визначити «приїхала» нова батарея чи ні ... дивіться на контактну групу приїхала батареї вона повинна бути без всяких подряпин всі контакти повинні бути одного виду і природно ніяких слідів окису. Будь-які подряпини на контактній групі кажуть про те що батарея нічого нова «подивіться на свою батарею» ви все зрозумієте ....
Потім. Якщо замовлена ​​батарея більшої ємності ніж (рідна) вона повинна бути важче за вагою це важливо .. оскільки якщо її вага такої ж або менше то просто інтуїтивно зрозуміло що вона не відповідає зазначеній ємності. Також просто натисніть на батарею у Вас не повинно залишитися відчуття що вона як би надута. Тобто батарею не повинна бать «роздута»
При замовленні акумулятора до мобільного телефони в магазині Мобілгруп Ви гарантовано купуєте перевірений на тестері визначення ємності товар і консультант чітко дасть відповідь про сумісність товару з Вашим телефоном.