Дешевые, но актуальные решения есть даже среди флагманов, пусть и китайских. Лучшее доказательство – смартфон Blackview A8.
У комплектацію, крім блоку живлення на 1 А і USB-кабелю, входять навушники і чохол. Приємне доповнення до самого смартфону, блискучому виконаної під метал рамкою. Дизайн моделі радує: блиск сірої задньої панелі і чорний глянець по периметру екрану виглядають солідно, а завдяки елегантному заокругленню всіх граней Blackview A8 легко лягає в руку.
тильна сторона Blackview A8
Ергономіка теж хороша: стандартно розташований зверху вхід під гарнітуру і знаходиться знизу маленький отвір під мікрофон зафіксовані болтиками - для більшої надійності. Ліва грань порожня, на правій - кнопка включення і гойдалка гучності. Зручний мінімалізм розведений фішкою Blackview - розташуванням входу під зарядний пристрій зверху, а не знизу смартфона. Під задньою кришкою - довгаста батарея на 2000 мА / год, 2 слота для SIM-карт і 1 - для micro-SD.
лицьова сторона Blackview A8
Продуктивність Blackview A8
Процесор - MediaTek серії MT6580, з чотирма ядрами по 1,3 ГГц. Оперативної пам'яті 1 ГБ, що природно для початкової цінової категорії, і 8 ГБ пам'яті користувача теж логічно вкладаються в цю концепцію. За графіком відповідає відеоприскорювач Mali-T720.
- Не дивлячись на всю свою бюджетность, процесор відрізняється стабільністю і надійністю роботи, - зазначає експерт з ринку китайських смартфонів Володимир Білоконь, - графічний прискорювач теж. У тестах AnTuTu модель набирає понад 24000 очок, чого цілком достатньо для соцмереж, активного веб-серфінгу і казуальних іграшок.
blackview a8_002
Можливості дисплея і інтерфейсу Blackview A8
IPS-матриця підтримує роздільну здатність 1280 на 720 пікселів. На 5 дюймах екрану, та ще при хорошій передачі кольору, такого HD більш ніж достатньо. Запас яскравості теж радує: робочий показник - 30-40%, на максимумі дисплей НЕ відсвічує на сонці, на мінімумі зручно читати. Підтримується дуал-тач, реакція на поодинокі кліки дуже чуйна.
Працює смартфон Blackview A8 на базі Android 5.1, відрізняється оригінальним лаунчером, зручний чуйною вібрацією. В меню є Doodle Control, вбудовані часто використовувані Google-сервіси, є радіо і ліхтарик. Віджети в стилі Blackview кожен з них легко перенастраивается.
Звук, камера і інші можливості A8 від Blackview
Мелодії програються чисто, без явних хрипів навіть на максимальній гучності. Динамік видає потужний звук, що особливо відчутно в навушниках і з оглядкою на ціну моделі. Додамо, що якість прийому Bluetooth і WiFi-сигналів просто відмінне, є підтримка 3G-мережі. Завдяки акумулятору у 2000 мА / год смартфон без проблем витримує день активного користування. Blackview A8 - це дуже практична бюджетна покупка.