Розширилася лінійка китайців, представлених в початковій цінової категорії. Слідом за BV2000 ринок почав активно підкорювати смартфон Blackview BV2000S, який дешевше свого попередника.
Комплектація китайця: в неї входять кабель USB-micro-USB і зарядка на 700 мА. Якщо порівнювати BV2000S з попередньою моделлю серії, в наявності явне спрощення параметрів. Замість того щоб підтримувати 4G - 2G / 3G, вместоMT6735P - приблизно рівний по продуктивності МТ6580, замість відеоприскорювача Mali-T720 - графіка від Mali-400 MP. Всі ці рішення допомогли знизити ціну смартфона на $ 5-15.
 bv2000S
Корпус максимально обтічний, завдяки округленим гранях телефон зручно лягає в руку. Товщина в 8,5 мм і легка вага - всього 152 г - тільки сприяють комфортному користуванню. Смартфон Blackview BV2000S цікавий розмаїттям кольорів корпусу: альтернативою сірому варіанту стає біле, блакитне, рожеве і навіть салатовое виконання. Пластик гладкий, але не мазкий і не слизький.
Основна камера розташована класично - у верхній частині корпусу, а динаміки - в нижній. По периметру дисплея - глянцеві панелі, над ним - фронтальна камера, слуховий динамік, датчики ...
- Зверніть увагу на світлодіодний індикатор подій, - поспішає зауважити Володимир Білоконь, експерт «Мобілгруп» .- Зазвичай в бюджетних моделях його немає. Зауважте, роз'єм для зарядки на верхньому торці, до цього теж потрібно звикнути.

bv2000s_blackview
Дисплей Blackview BV2000S: легкість регулювання і режим dual-touch
Екран з п'ятидюймовий діагоналлю і IPS-матрицею, що забезпечує HD-дозвіл (1280х720), радує великими кутами огляду і чіткої передачею кольору. Яскравість регулюється дуже гнучко, і навіть якщо поставити її на мінімум, можна без праці і шкоди для очей читати в темряві.
- При максимальній яскравості екран BV2000S не відблискує на сонці, - додає Володимир, - це приємна рідкість для початкової цінової категорії.
Дисплей смартфона підтримує до двох торкань одночасно, по суті, працює в режимі dual-touch. Хоча при наборі тексту або веб-серфінгу це не проблема, тим більше що поодинокі натискання дуже точні.
Начинка робить смартфон Blackview BV2000S хорошою робочою конячкою
«На борту» моделі 32-бітний процесор MediaTek 6580 з 4 ядрами частотою по 1,3 ГГц. Він доповнений 1 ГБ оперативної пам'яті і 8 ГБ користувальницької. При веб-серфінгу, запуск «легких» ігри та програми смартфон працює плавно, без гальм. У тестах AnTuTu він набирає до 25 000 балів, що відмінно для моделі з початкового цінового сегмента