Представляємо десятку найдорожчих в світі смартфонів і аксесуарів до них. Вартість цих пристроїв визначається шестизначними цифрами. Багаті люди не хочуть задовольнятися тільки передовими мобільними технологіями. Вони прикрашають свої гаджети золотом, діамантами, одягаються в обладунки з дамаської сталі. Для таких особливих користувачів існує ціла індустрія по розробці і випуску спеціальних елітних смартфонів. Подібні пристрої користуються попитом у шейхів Близького Сходу і зірок репу. Найчастіше «тюнингуют» продукцію компанії Apple.

Dream Watch IV
De Bethune Dream Watch IV
Компанії De Bethun виготовила для iPhone 4S чохол Dream Watch IV вартістю £ 121 000. Він забезпечує стовідсотковий захист гаджета, тому що виконаний з надміцного полірованого титану. Цей особливий аксесуар об'єднав минуле і сьогодення: чохол для електронного пристрою прикрашений механічними годинами. Циферблат годинника виготовлений з титану синього кольору і білого золота високої проби. Діаманти на циферблаті імітують зірки на небі. У світі існує тільки 12 екземплярів Dream Watch IV в пам'ять про Стіва Джобса.

Falcon SuperNova
Falcon SuperNova
Компанія Falcon вирішила не розмінюватися на дрібниці і прикрасила задню кришку iPhone 6 величезним рожевим діамантом. Модифікований iPhone 6 пропонується під брендом Falcon SuperNova. Найвибагливіші користувачі можуть оцінити по достоїнству цей апарат, заплативши 48 500 000 доларів. У елітного iPhone 6 цілих 128 ГБ пам'яті і корпус з платини. Можна вибрати обробку з жовтого або рожевого золота. Крім п'ятирічної гарантії, користувачі поліпшеного iPhone 6, отримують особистого асистента цілодобово на зв'язку. У SuperNova є версія за 42 500 000 доларів з помаранчевим діамантом і за 32 500 000 доларів з блакитним.

Aurora iPhone 5

Continental Mobiles Adamas и Aurora iPhone 5
Британські дизайнери з компанії Continental Mobiles спеціалізуються на «прокачування» смартфонів. Ексклюзивність повсякденних гаджетів збільшується за допомогою дорогих матеріалів і дорогоцінного каміння. Дизайнери представили дві лінійки Adamas і Aurora для iPhone 5. Корпус Adamas в прямому сенсі усипаний діамантами. У світі існує тільки десять таких телефонів. Ціна «блискучого» iPhone 5 становить $ 56 000. У лінійці Aurora випустили теж всього 10 смартфонів за ціною $ 106 000 за штуку.
корпус iPhone 5
Givori Charlotte iPhone 5
Цей «недорогий» варіант обійдеться всього в 12 000 доларів. За цю суму користувач отримає iPhone 5 в корпусі з девятнадцатікаратного рожевого золота з рожевою шкірою алігатора з берегів Міссісіпі. Задня кришка і кнопка "Додому" оброблені діамантами та іншими дорогоцінними каменями. Цілком вишуканий «апгрейд» по-італійськи. Всього випущено тільки п'ятдесят смартфонів.

чохли Dragon і Spider
Чохли Dragon і Spider для iPhone
Ювелір Аніта травня Тан випустила два особливих чохла для iPhone - Dragon і Spider. Ці аксесуари для гаджетів найдорожчі в світі. Вартість кожного - 880 000 доларів. Чохли прикрашені діамантами, рубінами, сапфірами, смарагдами і цаворіти. На виготовлення кожного йде близько 16 місяців. Dragon виблискує 2 200 алмазами, а в Spider використовується 2 800 чорних діамантів. 

Million Dollar iPhone
Million Dollar iPhone
Ціна цього телефону відповідає назві. За iPhone в корпусі з 24-каратного золота потрібно заплатити 1 мільйон доларів. За цю суму телефон буде радувати свого користувача блиском семи сотень алмазами. Тільки для логотипу Apple використовували 50 дорогоцінних каменів. Кнопка "Додому" також виполненаіз 24-каратного золота і має діамантове ограновування.

Superstar Ice iPhone 5
Корпус смартфона виконаний з 18-каратного золота вагою 200 грамів. Телефон прикрашений 364 діамантами. Ціна гаджета коливається від $ 75 000 до $ 106 000.

смартфон Gresso Radical
Gresso Radical
Gresso Radical - це елітний смартфон на операційній системі Андроїд. Корпус і кнопки апарату виготовлені з твердого титану п'ятого класу. Цей матеріал добре зарекомендував себе в аерокосмічній промисловості. Виробники Gresso Radical віддають перевагу ручному складанні. Компанія виробила лише 999 пристроїв. У кожного свій порядковий номер. Ціна Gresso Radical становить 1 800 доларів. Якщо ви хочете, щоб на корпусі смартфона був логотип компанії з 18-каратного жовтого або білого золота, приготуйтеся заплатити 2 300 доларів.

смартфони Emerald Night і Emerald Insane
Savelli-Gemfields Emerald Insane и Emerald Night
Смартфони Emerald Night і Emerald Insane - це твори ювелірного мистецтва. Emerald Night прикрашений чотирма сотнями шестікаратних смарагдів з діамантовою огранюванням в обідку з восемнадцатікаратного рожевого золота. А ось Emerald Insane (безрозсудний) виблискує смарагдами в 4,5 карата і діамантами в 12,5 карат. Ці ювелірні вироби з високотехнологічної начинкою - результат спільної роботи женевського виробника Savelli-Geneve і провідного британського виробника коштовного каміння Gemfields. Ціна Emerald Night становить 71 000 доларів, а Emerald Insane -244 000 доларів.
Mobiado 105 Damascus
Mobiado 105 Damascus
Это телефон для сверхобеспеченных рыцарей наших дней. Телефон Mobiado 105 Damascus изготовляется по технологии горячей штамповки, которая применялась ещё в 1 700 году нашей эры.  В те времена люди уже умели получать особо крепкий материал, именуемый дамасской сталью. В прошлом «дамасская сталь» использовалась для ковки мечей. Телефон Mobiado 105 Damascus оснащен 2-дюймовым дисплеем с возможностью отображения 16 миллионов цветов. Аппарат работает на операционной системе Nokia S40. Телефон полностью изготовляется вручную.  Его стоимость составляет 4 180 долларов.