Китайський бренд Doogee стало широко вживаним терміном український ринок, і першими реагують на все нове любителі смартфонів вже встигли оцінити переваги серії MAX, моделі X5 і, звичайно, лінійки HOMTOM. Покупцям подобається поєднання бюджетної ціни і солідного дизайну, непоганий продуктивності при сучасних показниках автономності.
Правда, новоспечені власники HOMTOM, MAX, X5 відзначають і мінімалістську комплектацію Doogee. По суті, китайці поставляють тільки сам смартфон і зарядку, без додаткових аксесуарів. Які потрібні, вони розширюють ваші можливості користування будь-якою моделлю бренду.
Тому ми хочемо розповісти, що купити з телефоном Doogee, які аксесуари замовити, щоб експлуатувати свій новий китайський смартфон по максимуму:
Навушники– куди ж без них, адже вам напевно захочеться слухати улюблену музику або аудіокниги в дорозі, а зимовий або дощову пору року можливість спілкування, не дістаючи смартфон з кишені дуже навіть зручна. Купити навушники потрібно ще й тому, що вони забезпечать кращу якість звуку.
xiaomi вакуумні навушники

Чохол для телефону

 Захистити корпус смартфона від пилу, подряпин, падінь, попадання води і від будь-яких сторонніх чинників можна просто одягнувши захисний бампер. Асортимент для захисту дуже великий;
Закритий чохол - фліп чохла повністю закриває дисплей, кріпиться він завдяки силіконовій основі. Добре підходить для екстремального використання.
Бампер для телефону - одягається на задню кришку добре підкреслює зовнішній вигляд смартфона, закриває бічні грані які за статистикою часто схильні до ударам.
Шкіряний чохол для телефону Doogee

Захисне скло

Чи збереже дисплей від подряпин, при падінні телефону сенсор або дисплейний модуль не постраждає, більшу частину удару на себе візьме скло. Воно спроектовано і вироблено з семишарові структурою, яка при тиску лопається шар за шаром, що істотно зменшує удар дисплея.

Гартоване скло для Doogee

Карта пам'яті – чим більше місця, тим краще, це зрозуміло. Так, китайські смартфони бюджетні, але фото і відео знімати можна, якість буде цілком нормальним. Та й музику з фільмами теж потрібно десь зберігати. Тому не забудьте замовити карту пам'яті - від 4 до 32 ГБ.
Карти пам'яті Micro CD
Зручніше купувати аксесуари до Doogee разом зі смартфоном
Варто не просто придбати всі комплектуючі, а зробити це з максимальною вигодою для себе. Візьміть на замітку, практичніше купувати аксесуари разом зі смартфоном «за аукціонною ціною». Це вигідніше і дешевше ніж замовляти їх окремо, Ви економите на доставці товару, перевіряєте сумісність одночасно зі смартфоном і що важливо отримуєте знижку.
Блок разом вигідніше
У магазині Мобілгруп є спеціальний блок спецпропозицій, за допомогою якого можна вибрати комплект і заощадити. При замовленні товару звертай увагу на аукціонний блок «Разом вигідніше» там ти знайдеш потрібні тобі аксесуари зі знижкою.
У чому його суть? Все просто: ви замовляєте комплект, що складається з смартфона Doogee HOMTOM HT7 і навушників XiaoMII, і отримуєте знижку на останній товар в блоці в навушники. Ти економиш гроші, отримуючи рівно такий же аксесуар, який могли б замовити окремо - дійсно «Разом вигідніше»!