Акумулятор - це дуже важлива деталь сучасного гаджета. Оскільки саме батарея забезпечує автономність і портативність пристрою. Найкращі характеристики смартфона або планшета не зможуть порадувати користувача, якщо швидке розрядження акумулятора. А про автономність в такому випадку доведеться забути. Якщо батарея зношена, власник пристрою постійно прив'язаний до електричної розетки шнуром від зарядного пристрою. У такій ситуації задача власника вчасно зрозуміти, що пора купити батарею для телефону або планшета і цим продовжити життя своєму коханому гаджету.

зарядка аКБ
Коли смартфону не вистачає сил?

Середня тривалість життя Li-ion акумулятора (саме такі зараз встановлюють в більшість смартфонів) - півтора року, максимум - три роки. Корисно знати, що батареї такого типу зношуються, незалежно від того, чи користуєтеся ви ними чи ні. Нова батарея залишається придатною до першого страту протягом року після випуску. Після закінчення цього терміну Li-ion акумулятор втрачає ємність накопичувальних елементів. Це найбільший мінус Li-ion батарей. Набутий у недобросовісного або просто необізнаного продавця «новий» акумулятор може не виправдати надії покупця. Тому дуже важливо вибрати перевірений інтернет- магазин, перш, ніж натиснути «купити батарею для смартфона». Професіонали мобільного сфери знають, що продавати «постарілі» батареї - це шкодити іміджу свого магазину.

Переваги Li-ion акумулятора

Не дарма виробника смартфонів і планшетів віддають перевагу цим батареям. У мінімальному обсязі укладена максимальна ємність. Немає ефекту "пам'яті", а це означає, що батареї не шкодять неповні зарядки. І ще одна корисна особливість: такий акумулятор ефективніше інших варіантів при максимально напруженому режимі роботи гаджета.

акумулятор потрібно міняти
Ознаки того, що батарею треба міняти

У кожного смартфона настає момент, коли істотно зменшується час роботи АКБ (повний заряд - повний розряд) при стандартній навантаженні, і збільшується кількість зарядів. Це начебто ще можливо терпіти. Шукати заміну варто, як тільки ви помічаєте, що після інтенсивної короткочасної навантаження, наприклад, після перегляду потокового відео з інтернету при максимальній яскравості дисплея, телефон моментально розряджається. Пора шукати відповідний варіант на сторінках нашого інтернет-магазину.

універсальні акб
Універсальні акумулятори для телефону або планшета

Це портативна зарядка може наситити енергією телефон, коли електромережу і звичайний спосіб підзарядки не доступні. Переносні акумулятори, які вміють віддавати заряд смартфону або планшету, дуже корисні для тих, хто любить вичавлювати з свого гаджета по максимуму. Зверніть увагу на ці моделі. У комплекті з новим звичайним акумулятором вони зроблять вас максимально автономним користувачем!

Вплив зношеного гнізда для зарядки смартфона на акумулятор?

Як правило час експлуатації і неакуратне «висмикування» шнура зарядки впливає на якість контакту, що надалі призводить до мимовільного відключення та підключення телефону при зарядці до зарядного пристрою. Маленькі діти які дуже люблять пограти на маминому телефоні і намагаючись його зарядити штекер зарядки підключають криво або зворотною стороною. Це призводить до розхитування гнізда. Крихти, пил або волога призводить до засмічення і окислення контактів. Ці нюанси використання відбуваються майже з усіма.

Що робити в цьому випадки?
Самостійна пропайка контактів гнізда не найкраще рішення, його можна перегріти або пошкодити. Що призведе виходу зі строю контролера харчування, а це вже проблема і дорогий ремонт. Зверніться в ремонтну майстерню, вони замовлять шлейф з гніздом зарядки модулем, заміна відбувається дуже швидко і це дійсно недорого.