Blackview постійно оновлює свій модельний ряд, покращуючи якість, зовнішній вигляд і продуктивність своїх смартфонів

2016 рік китайський бренд Blackview провів дуже плідно, радуючи шанувальників новими моделями, аксесуарами для них, а також планомірними зниженнями вартості всіх своїх продуктів. Окрасою весни став супер-бюджетний смартфон Blackview A8 за ціною нижче $ 60 (за попереднім замовленням). При такій вартості він отримав 5-дюймовий екран, актуальний 4-ядерний процесор MTK6580A, сучасні графічні можливості з прискорювачем Mali-400 MP, 1 ГБ оперативної пам'яті.

У квітні 2016 вийшов ударостійкий телефон Blackview BV6000, і відділ тестувальників бренду відразу ж став піддавати його різним випробуванням. За весну і літо гаджет побував у вогні, під водою і навіть в працюючій пральній машинці, на нього скидали сталеві кулі, його заливали бетоном і навіть пробували свердлити дрилем. У кожному з випадків міцний корпус і скло Gorilla Glass успішно витримали зовнішні впливи, показавши, що таке захист ступеня IP68.

a8 max Blackview
Влітку китайці представили нові 4-G смартфони Blackview R7 і A8 Max, а також недорогий A5 на 2 Sim-карти. Вони забезпечили оновлення «по повітрю» операційної системи цілого ряду моделей до версії Android 6.0. Пізніше зробили для A8 Max акумулятор з ємністю в 3000 мА / год, здатний працювати без підзарядки до 14 годин. Також презентували технологію безконтактного управління - телефон Блеквью E7 реагує на жести. Ця модель стала справжнім хітом, вже осіннім, і заслуговує окремого розгляду.
e7_smart
Смартфон Blackview E7: бюджетний і великий
На момент виходу ця модель коштувала менше $ 80, і це при наявності HD-дисплея з діагоналлю в 5,5 дюймів і сканера відбитків пальців. Телефон Blackview E7 укомплектований адаптером і USB-кабелем для зарядки, гарнітурою, 2 захисними плівками і доступний в 3 кольорах - блакитному, сірому і білому.
• Користуватися сканером відбитків пальців дуже зручно, так як він розташований зверху задньої кришки. Гойдалка гучності - справа, micro-USB і динаміки - знизу, ергономіка класична.
• Екран з IPS-матрицею чутливий і відмінно реагує на дотики і жести, але не найяскравіший. 8-МПіксельная камера бюджетна, звідси і якість знімків - виходять чіткими, але без ідеальної передачі кольору.
• Працює смартфон Блеквью Е7 на базі Android версії 6.0, підтримує 2 micro-SIM карти, Wi-Fi, Bluetooth, LTE, GPS модулі. При активному використанні, з переглядом HD-відео та інтернет-серфінгом, заряду його батареї вистачає на 4-6 годин.
• З процесором Mediatek MT6737, графічним прискорювачем Mali-T720 і ОЗУ в 1 ГБ апарат легко запускає середні по навантаженню додатки.
smart_r6
Смартфон Blackview R6: металевий і зі сканером
У суму в $ 110 китайці примудрилися укласти Full HD екран діагоналлю в 5,5 дюймів, 3 ГБ ОЗУ, камеру в 13 МП, свіжий дизайн, багату комплектацію. Восени 2016 купити телефон Блеквью R6 захотіли всі любителі бюджетних рішень.
4-ядерний процесор MT6737T від Mediatek, при графічному прискоренні Mali-T720, забезпечує продуктивну роботу. Екран смартфона R6 Blackview підтримує дозвіл 1920х1080, дисплей розпізнає до 5 торкань одночасно, радує чіткою картинкою і насиченими кольорами. Камера в 13 МП забезпечує хорошу якість денний зйомки відео і фото (особливо в HDR режимі).
Бічна рамка - металева, що забезпечує стильний зовнішній вигляд телефону. Камера і сканер у верхній центральній частині, що гарантує легке користування. Металеві кнопка включення і гойдалка гучності - на правій грані, micro-USB роз'єм - на нижньому торці. Всі деталі виконані без лофт, корпус зручно лежить в долоні.
Збираючись купити смартфон Blackview R6, можете розраховувати на 3,5 години безперервних ігор або 5,5 годин нон-стоп перегляду відео в режимі Full HD. Батарея 2900 мАч дає йому хорошу автономність. Ця модель відмінно відображає фірмову концепцію китайського бренду, продовжену і на 2017 рік - пропонувати сучасні по можливостям і бюджетні за ціною мобільні телефони.