Doogee це новий підхід до індустрії мобільних телефонів, компанія росте і на MWC 2017 р «засвітить» свої нові розробки

2016 рік видався для китайців щедрим на прем'єри - моделей, технологій, аксесуарів. Деякі рішення були сміливими, як функція запису з екрану Screen Record, яку отримав навесні смартфон Doogee Y300. А, наприклад, модель T3 обзавелася зручною смарт-кнопкою для запуску часто використовуваних додатків в один клік.

Влітку китайці представили 10-ядерний процесор, який отримав телефон Homtom Doogee F7 Pro. І одночасно з цим потужним флагманом вийшов супер-бюджетний X5MAX Pro за ціною всього в $ 40! Дизайнери бренду теж не мовчали і пропонували шкіряний корпус для Titans 2 DG700 і крокодилячу шкіру для T5. У останньої моделі також з'явився акумулятор підвищеної ємності - в 4500 мАг.
Осінь стала сезоном знижок і часом виходу відразу декількох знакових моделей, топ-трійку яких ми хочемо розглянути.

ht10
Смартфон Doogee Homtom HT10 зі сканером райдужки
Продуктивний, бюджетний, з новою технологією забезпечення безпеки даних - цей гаджет став цікавою новинкою. Телефон Дуги Хомтом HT10 оснащений сканером райдужки, а не відбитка пальця, що спрацьовує миттєво і розпізнає власника навіть в умовах поганого освітлення.
При цьому у моделі потужний 10-ядерний процесор Hello X20 серії Mediatek, графічний прискорювач нового покоління Mali-T880. Будь-які додатки на телефоні не гальмують, тим більше що і ОЗУ цілих 4 ГБ.
Full HD екран діагоналлю в 5,5 дюймів викликає прихильність до себе чіткістю IPS-матриці, зробленої компанією Sharp. Технологія MiraVision дає можливість налаштовувати кольорову гаму. З камерою в 21,5 МП ви точно залишитеся задоволені якістю зйомки.
Смартфон Homtom Doogee HT10 також порадує стильним білим дизайном, класичним розташуванням металевих кнопок, наявністю виносних сенсорних клавіш навігації. У нього зручний інтерфейс Android 6.0 Marshmallow з широкими можливостями налаштування додатків. З батареєю в 3200 мАг і функцією швидкої підзарядки PumpExpress версії 2.0, він відрізняється автономністю до 5 ч при активній експлуатації - це потужна модель з цікавою системою безпеки.
doogee_y6

Смартфон Doogee Y6 - для любителів робити фото

Цей гаджет здивував своєю ширококутної камерою, створеною для Селфі. Фронталки телефону Дуги Y6 з матрицею в 8 МП відрізняється 88-градусним кутом огляду. Тому досить просто витягнути руку - не потрібна навіть селф-палиця, - і в кадр потраплять всі. Якість і передача кольору знімка на високому рівні, плюс, встановлене ПЗ згладжує недоліки фото.
• Дизайн Y6 від Doogee класичний, з округленими кутами і пологими краями. У корпусу нековзне покриття з анодованого алюмінію, і звичне розташування кнопок, портів, дактилоскопічного датчика.
• Sharp-дисплей моделі радує якістю передачі кольору і автоматичним регулюванням яскравості. Користуватися телефоном Doogee Y6 зручно, при ОС Android версії 6.0 з підтримкою жестів, подвійним тапом, сенсорними кнопками та іншими розширеними можливостями управління.
• Завдяки 8-ядерного процесора MTK6750 і прискорювача графіки Mali-T860 модель добре показує себе при роботі з додатками середньої продуктивності. ОЗУ в 2-3 ГБ (залежно від комплектації), разом з акумулятором в 3200 мАг, забезпечують комфортний веб-серфінг з іграми і переглядом відео до 5-5,5 годин.
Це молодіжна модель з великою кількістю цікавих функцій і непоганими робочими параметрами.
shoot_1

Смартфон Doogee Shoot 1: з двома камерами та бюджетної ціною

Доступна за вартістю «двостволка», оснащена сканером відбитків пальців і володіє FHD-Sharp дисплеєм в 5,5 дюймів - відмінна альтернатива флагманів. Подвійна камера телефону Дуги Шот 1 - сенсорна на 13 МП і допоміжна на 8 МП - дає можливість робити зйомки з ефектом боке. Потрібно тільки вибрати фокус і розмиття - така регулювання навіть зручна.
• Пластиковий корпус «під метал» дарує всі переваги unibody-дизайну: зручно лежить в руці, не ковзає. Розташування елементів нестандартне: дактилоскопічний сенсор знаходиться під екраном, лоток для micro-SIM - справа зверху, гойдалка гучності - зліва, і це зручно.
• Дисплей смартфона Shoot 1 від Doogee хороший природними квітами, високим контрастом, функцією авторегулировки підсвічування. Є підтримка MiraVision і Live Display - екран можна налаштувати під себе, з гнучкістю інтерфейсу Android 6.0 зробити це дуже легко.
• 4 ядра процесора MTK6737T, разом з відеоприскорювачем Mali-T720 і 2 ГБ оперативної пам'яті, забезпечує хорошу продуктивність в середніх додатках. Якщо активно навантажувати гаджет, його акумулятор ємністю в 3300 мАг пропрацює без підзарядки понад 4 години - при іграх, відео, серфінгу.
Весь 2016 Doogee пропонував найрізноманітніші моделі смартфонів - бюджетні, для любителів фото, молодіжні - і збирається зберігати цю традицію в 2017 році.